Handelsbetingelser

Alle oplyste priser, gebyr og forsendelsesomkostninger der er fremgår af hjemmesiden molton.dk, er hvis ikke andet fremgår: ekskl. moms og afgifter. Ved gennemførsel af en bestilling vil ordren blive opkrævet inkl. dansk moms og afgift i henhold til gældende lovgivning. 

 

Forsendelse

Molton.dk sender kun til adresser i Danmark. Molton.dk sender bestillingen i løbet af normalt 1-2 hverdage for vore lagervarer og ca. 4-8 hverdage for andre varer. Molton.dk anvender en ekstern transportør. Molton.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos transportøren eller dennes samarbejdspartnere.

 

Kunden kan på bestillingstidspunktet vælge selv at afhente ordren på vores adresse. Afhentning kan kun ske i butikkens åbningstid - OG EFTER DER ER AFSENDT MEDDELELSE til kunden om at varen er klar til afhentning.

 

Betaling

Molton.dk modtager via Internettet betaling med Dankort og kreditkort. Når du anvender dit betalingskort, bliver beløbet reserveret hos PBS med det samme, men beløbet bliver først trukket når vi afsender din ordre.

Betalinger via kontooverførsel vil forlænge ekspeditionstiden, da ordren først afsendes når betalingen er registreret på vores konto.

 

Fortrydelsesret

Når du køber en vare hos os og betaler med betalingskort via Internettet, har du 14 dages fuld fortrydelsesret. I tilfælde af at du benytter din fortrydelsesret, tilbagebetaler vi hele beløbet inklusiv forsendelsesomkostninger. Du skal dog selv afholde forsendelsesomkostningerne forbundet med din returnering af varen. Der ydes kun returret for private kunder.

 

Efter 14 dage accepterer vi ikke returvarer. Kontakt os via e-mail før returnering.

 

Personlige data

De oplysninger kunden giver, når der bestilles på molton.dk, bruges kun for at kunne gennemføre ordren. Arlo.dk sender ikke uopfordret e-mail til kunderne. Dvs. kunden modtager kun e-mails direkte relateret til en handel. Kunden kan dog vælge at tilmelde sig vort nyhedsbrev. Denne service kan til hver en tid afmeldes.

 

Alle informationer om kunder bliver brugt og opbevaret efter bestemmelserne indenfor lovgivningen om databeskyttelse. Som registreret bruger hos molton.dk har du ret til at sende en indsigelse mod registrering af persondata, og du har ret til at få indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og henvendelse omkring dem bedes sendes via e-mail til: arlo@arlo.dk.

 

Hjemmesiden og webshoppen molton.dk

 

Ejes og drives af:

 

CVR. 28853556

Arlo Scenedesign A/S

Værkstedvej 55

2500 Valby

E-mail: arlo@arlo.dk

 

Posted on 2016-06-20 FAQ molton.dk
Bookmark and Share